Új év, új lehetőségek

Megérkezett a MALSZ jövő évi versenynaptára. Szakosztályunk pedig sikerként könyvelheti el, hogy az elmúlt 5 év soproni versenyei után 2018-ban újra otthont adhat egy országos versenynek.
Június 23-24-én a futballszezon után és a nyaralószezon előtt ismét gombozhatunk városunkban az ország legjobb szektorosaival. A szövetség döntése értelmében a verseny eredményei beleszámítanak az ősszel esedékes portugál EB-re utazó válogatott kialakításába. Kvalifikációs verseny lévén minőségi mezőnyt várunk a Krasznai Sportcsarnokba, ahol izgalmas mérkőzésnek lehetnek tanúi az érdeklődők.
A verseny érdekessége, hogy az emeleten helyet kap egy másik futballt utánzó játék, a brazil eredetű tizenkét érintéses gombfoci magyar egyéni bajnokságának első fordulója. Szeretettel várjuk az érdeklődőket és a gombozni vágyókat egyaránt.
A nagy verseny mellett pedig gyakorló céllal szűk körű házibajnokságokat is vívunk. A szakosztály növendékei, versenyzői, illetve vendégei versenyszituációban edződnek a komoly megmérettetések előtt. Február 4., május 27., szeptember 30. és december 2. vasárnapi napokon
találkozunk a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban, és gombfocizunk egy jót. A naptár kialakításánál figyelembe kellett venni az országos szektor versenyeket, a komoly brazil gombfocis rendezvényeket, és találunk subbuteos és intenzív gombfocis versenyt is. Kinek melyik szakág
a szimpatikus, tud válogatni kedvére.
Felvehető, megosztható naptárunk a Versenynaptár menüpont alatt található.

A szakosztály gombozói számára boldog és szemet gyönyörködtető gólokban gazdag új évet kívánok!

Inczédi Gergő
szakosztályvezető

20180120_evkezdes